I tvoje zkušenost?

I tvoje zkušenost?

Anotace: :o(

Chtěla bych být sama,
dětmi, vztahy nespoutána.
Vsadit sebe, zcela všechno,
do lásky naší jít naplno.
Hlavu ztratit, nepřemýšlet,
na nic a nikoho se neohlížet.
Škoda, že to takhle nejde.
Čekám jestli dnes to projde.
Strach mám, že se stane znova,
stará, známá má osnova:
já mám průšvih, něco žehlím,
a co On? řekne nevím,
poraď si, já ti věřím,
vždyť to zmákneš a já zatím
půjdu z cesty, jen se ztratím.
Své problémy vyřeš sama,
nedělej mi žádné drama,
počkám až vše uklidní se,
doma v klidu a pak zase
sejdeme se, riskuj přece...
Já vím hloupá zkušenost,
říkám si: stačí, dost!
Nebude to stálé pravidlo,
k nevěrám by to nevedlo :o))
Autor Martinecka23, 02.10.2007
Přečteno 425x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to neřeš:-), líbí 1*

07.12.2007 18:10:00 | cevert

smutné...až na morek kostí...

03.10.2007 06:17:00 | Monsignore

To je dost ze života, chlapi už jsou prostě takoví,
neradi něco řeší. Ale bez nich je to otrava.

02.10.2007 14:34:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí