Anděl v lidské podobě

Anděl v lidské podobě

Anotace: hm, no mě se moc nelíbí, ale je to psaný na objednávku pro kamarádku, aby se jí zlepšila nálada - jí ta básnička asi řekne víc..

Anděl křídly zamával
však těžký úděl v cestě stál
láskou hoří jeho křídla,
aby srdce nevystydla.

Měl se vrátit, jenže znovu
slétne mezi lidi dolů,
i když mu bolest působí,
dobrovolně u nich dlí.

Přes nástrahy i přes hádky
září sílou z pohádky
svým úsměvem zakouzlí
všechny spory rozuzlí.

Ty tohle dokážeš taky
a dokonce bez křídel!
Tak teď necouvni zpátky,
když osud tvou snahu zřel.
Autor Meiv, 02.10.2007
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Bloodmoon, Bíša, Ceraa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně pěkně napsané :))
a díky za komenty :))

I anděl, co nemá křídla
letí snadno po obloze,
jako bublinky z mýdla...
...nezáleží na jeho poloze... :))

09.11.2007 15:29:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí