Opijení

Opijení

Anotace: .........

Jsem opilí,
ze soudků,
které jsou plné vína,
z nich do džbánů se točí,
jak moří,
je toho tu spousty,
od krále jsme dostali,
do našich,
krků žížnivých,

jsme mušketýři,
neúnavně stateční,
vojáci to jsme královi,
pro krásnou Francii,
hrdě bychom padli,
když se jedná,o ty naše poklady,
však i lásky,
hermelín lahodný,
víno sladký,
panny jak obrázky,
šikovnými malíři,
nádherně namalovanými,
které v životě nás těší…
Autor Vlk v rouše, 02.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tys opilí.... hmmm... to je jen detail viď

03.10.2007 16:35:00 | Já Esther Ruth

Hmmmm...

02.10.2007 18:58:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí