Povzbuzení

Povzbuzení

Anotace: báseň o jazyce

Kde vidím dítě naše,
naše pýcha, naše chlouba.
Vždyť bolí ho slova Vaše
a stává se z něj jen zloba.

Každý nadává zbrusunově,
neznámně, vždyť co je neznámo,
jen podlézavé podzimní ráno,
jenž neznámostí straší na okně.

Jako med vtéká k nám
a my otevíráme dveře.
Ať vypadne ten kmán,
než naše řeč, bude řeč zvěře.

Vyprávějte příběhy naše,
vždyť jazyk náš je neznámá kaše!!!
Autor Dominik Plesr, 02.10.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí