Upadají do ticha

Upadají do ticha

Anotace: Pro všechny moje kamarády i "kamarády"

Střípky přátelství
které nejdou slepit
stupidní hádky
a urážky beze smyslu
nenávist v srdci
a hlava plná výmyslů
pohřbívá zdravý rozum...
falešná upřímnost
z pomatených myslí
bije mi do očí
a týrá mou trpělivost
tohle snad nikdy neskončí
proč mají všichni na všechny takovou zlost?
život se nežije
životem se umírá
z těchhle trapných rozporů
mi spánek oči zavírá
a má slova nevyslyšená
upadají do ticha...
Proč to všechno?
Nešlo to i jinak?
Neslyšíte, že ten druhý už nedýchá...?!
Autor Nessy, 02.10.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

strašně hezké a smutné

02.10.2007 20:26:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí