Znáš to.....Zapomeň

Znáš to.....Zapomeň

Znáš to,ten pocit samoty......
znáš to,ten pocit bolesti.
Znáš to,ten pocit nejistoty...
znáš to,ten pocit neštěstí.....

Znáš to,ten pocit smutku,
znáš to,ten pocit lítosti.
Zapomeň a dbej dobrých skutků.

Zapomeň!Navždy zapomeň!
A bude vše OK.

Ne neplakej!
Slzy nic nevyřeší!
Jen prosím Tě pod vlak neskákej,
bylo by to kratší nebo snad delší?

Život je to nejcenější,co máme,
když se zkazí.....neukončuj jej,ale snaž se ho napravit!
Neutíkej před zodpovědností!

Ale dám Ti dobrou radu před začátkem:ZAPOMEŇ!
Autor Dušekteráztroskotává, 02.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí