Po stopách

Po stopách

Anotace: Wyrdice Wyrdie-mladá paní krvesajská (pouhých 260 let)

Po topách

Ve svahu hor těch,
se uklání duby,
u kořený hustý mech,
smrt tam není jak plnný měch,
ale drkotá zuby.

Kořeny, kmeny, koruny mlčí,
pouze duši lesa,
mezi kusy krvavho masa,
se křižují stopy vlčí.

Lidé zde nosí stříbrnný lem,
to prokletá zem,
kde neroste len,
jen o životě hasne sen.

Měsíční svit splétá zářivý rubáš,
když tento ciferník bledých hodin,
už ukradl mnohé syny svých rodin,
chceš poznat moc, tumáš - raf!!
***
Dnes už Jeseníku vládne smrk,
ale to prokletí?
Nechme se překvapit,
ale z dálky slyším vytí,
jsme lid vlka...a vlci,
to ví!
Autor HKvH, 02.10.2007
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Namaroniké, Wyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že by ze života jednoho nejmenovaného? ;-))

02.10.2007 22:18:00 | Wyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí