Čistota a špína našich dní

Čistota a špína našich dní

Anotace: Takhle to vidím já!?!?

Cizí ruce objímat Tě smějí
strachem oněměla
oni se však nahlas smějí
proč a komu?
neznám ji, ani onu
smějí se mně?Nevadí
Snad Tobě?To nůž jim hrdlo pohladí!

Ráno před oltářem klečí na kolenou
nebe vztekem rudne
stále se smějí, ale duši zohavenou,
mají, chtějí požehnání pro své hříchy
jen tak naoko
nyní před ním bez své ješitnosti a pýchy

Maska necudnosti rychle potem se smyje
přetvářka oddechla na chvíli
nezbylo nic po kráse, pouze jedovaté zmije
nyní Vám všem svíčku zapálí...???
Autor Niké, 03.10.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí