Opilý po matuře

Opilý po matuře

Anotace: skákala na mne slova

Žila byla slunce sila
někde kolem nebloudila
měla sny, měla touhy
na tom nezaleží to není oč tu běží
všude je rovnost všude je síla
tak proč ona nepochopila že to co vypila
také cítila a že kolem země láska je
co nezmění své údaje
hřeje vroucně hřeje krásně
tak proč nehýbají se třásně
zůstává jen otázka kdo odpluje na oblázkách
Autor Sebastian_13, 24.05.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí