Uháním pryč…do bájných krajů

Uháním pryč…do bájných krajů

Anotace: ...

Uháním
Pryč od tebe
I od vás
Rozhodla jsem se
Nechci tu dál žít
Jdu pryč
Do nové sféry uvědomění
Kráčím do jiného světa
Kde květy planě kvetou v hojném množství
Kde listí ze stromů nepadá
Kde básníka jedna romance za druhou napadá
Do světa
Kde snobové nežijí
Kde tvorů požehnaně jest
Kteří se dají srdcem vést
Utíkám pryč
Nevrátím se nikdy zpět
A budu tam růst
Budu
Jeden z mnoha planý květ
Autor Ammazonic, 03.10.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda

04.10.2007 13:50:00 | vodnař

Moc rád bych šel s Tebou.

03.10.2007 17:43:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí