TY

TY

Anotace: ......

Jsi můj anděl, čekám na Tebe,
jsi můj ďábel, odstup ode mne.
Jsi má radost, miluji Tě,
jsi můj smutek, nesnáším Tě.
Jsi můj den, plný radostí,
jsi má noc, plná neřesti.
Jsi mé světlo, vedeš mě,
jsi má tma, děsíš mě.
Jsi můj sen, vše co chci se děje,
jsi má realita, do očí se mi drze směje.
Jsi má moudrost, vznášíš mě,
jsi má hloupost, topíš mě.
Jsi mé slunce, krásně hřeje,
jsi můj mrak, prší z tebe.
Jsi má krása, vzrušíš mě,
jsi má hrůza, trápíš mě.
Jsi můj život, chci tě žít,
jsi má smrt, musím tě mít.
Autor Neaira, 03.10.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí