Sny

Sny

Anotace: každý sní svůj malý sen...

Lampičky hvězd nad hlavou svítí,
Ty voníš stejně jako luční kvítí.
V Tvém dechu sráží se kapky rosy,
do snů sladkých vstoupíme nazí a bosí.
Snů sladších než cukr, než turecký med,
co tělo Tvé prohřejí krásně, hned teď.
Snů sladkých jak jablko z ráje,
jichž každá vteřina jen a jen Tvá je.
Snů o nás dvou…
Autor DodgerKT, 24.05.2005
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, sladké... ;)

27.09.2005 09:08:00 | JsemMaličký

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí