Pravda

Pravda

Anotace: ....

Její pohled říká
když umíš tak hlaď.
Pokud nedokážeš
prostě se ztrať.

S cejchem na duši
po světě sama kráčí.
Před lží stále prchá
naznačit jenom stačí.

O jedno prosím
lidi dejte ji čas.
Pak třeba zasedne
ke stolu mezi nás.

Co vám to udělá
když necháte ji být.
Překážet nehodlá
po svém chce si žít…
Autor Modrý Adept, 04.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prostě...Ona:-)

05.10.2007 21:41:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí