Byl jsi...

Byl jsi...

Anotace: O dávné lásce která zklamala... naštěstí jsou mé rány už zahojené

Byl jsi můj jediný,
kterého jsem měla ráda.
Byl jsi i ten,
koho milovat jsem chtěla!
Však lhal jsi mi
a to nejde odpustit.
Nezbylo jen vstát
a navždy tě opustit.
Tvá ústa říkala slova
něhy a lásky.
Všechno však prozradil
úsměv té krásky!
Chci zapomenout,
NENÁVIDÍM LHÁŘE!!!
Ta rána však velká je
jak polární záře...
Autor Pájík, 24.05.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí