Život

Život

Anotace: Tohle mi napsal bejvalej,podle něj sem jen obyčejná děvka...

Život tě jen zkouší tak si pozor dej.
Krásu,prachy,zlato,tělo na prodej!
Máš svý známí,
kteří tě v noci chtěj
a na tvůj mobil zavolat směj.
Drahý věci na sebe jen oblíkáš.
Noční kluby,bary
ty to dobře znáš
tak co ti schází
jen já to vím
a vím proč často je v očích tvých pláč.
Stačí málo si přát
a víc dát.
Touhy tvých všedních dnů
vždyť měl tě tak rád!
Kolik lásek holka
už za sebou máš?!
Jo to se stává,
tak proč se ptáš,
když divokou minulost máš!
Autor Pájík, 24.05.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí