život ubíhá

život ubíhá

Anotace: a samota tomu pomáhá

Nad hlavou beránci se sbíhají,
sbíhají se do stáda
dešťové kapky z nebe létají,
létají a do tebe se vkrádá
bolest na kterou i já si vzpoměla.
Cítíš se jako kapka osamělá...
která Ti vlasy promáčí
když se v tobé ztrácí.

Jste spolu a přesto každý sám.
Máš v hlavě jen svou temnoutu
chováš se jako uražený pán,
ale nejsi jediný kdo v srdci cítí samotu.

Taky se mi stýská, tak vrať se zpět,
zapomeň na hádky a to co bylo,
řekneme si jen pár omluvných vět
a posbíráme co nám ještě zbylo

MINULOST...
...PŘÍTOMNOST
BUDOUCNOST...
...JEŠITNOST

proč zabývat se tím co bylo nebo bude?
a zapomenout na to, co právě probíhá?
Co nám pak zbyde? Srdce rudé?
ŽIJME! čas stále ubíhá...
Autor Kwítko, 04.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

05.12.2007 22:53:00 | takova

velmi výstižné...

04.10.2007 17:37:00 | Šišmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí