Padl a ožil

Padl a ožil

Anotace: ...a díky tobě přežil...možná...kousek člověka

Uzřela si odlesku černých perutí
Jako čerstvý sníh padaly z oblohy
Pak slétl, co by jiskřička perleti
Jen, příliš rychle, doufej že z odvahy

Do jezírka vyplakaných slz vlétl
A perly zaskvěly se, po pokoji
V tom lesku záři nechtě si tě spletl
S hvězdou Malého vozu, s tou na oji

Rozplakal se, sklonil hlavu v dlaně
A tak tážeš se ho, jemu blíž a blíž
Proč shořela křídla na jeho rámě
Za co vpálili mu do zad černý kříž

Přátelil se s hvězdami v mléčném baru
A někomu nelíbil se jeho styl
Tak poslal na něj bandu meteorů
Neznámý, nechtěný, udělal z něj cíl

Na obloze křídla mu zapálily
Zcela nechtě spadl před tebe
To prý slzy tvé žár zlý uhasily
Ale proč nechce se vrátit do nebe...

...kvůli tobě stává se člověkem?
Autor Kyle, 04.10.2007
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: sinoraLee, Agniezka, WAYWARD, čertíček, Dota Slunská, maena, Sparhawk
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...obsahově zajímavé a ty jinotaje,fajn

04.09.2008 11:05:00 | WAYWARD

dlouho jsem od tebe nic nečetla...pěkná

07.10.2007 16:01:00 | En

Prisla jsem se jen tak kouknout, a jen cumim. Je to krasne, stejne jako ten mlyn, ktery ma v sobe mocne kouzlo a taky jsi mi pripomnel jeden pribeh...
Taky z ni citim slzicku, a proto volam starostlivy vanek a paprsek tepleho slunicka.

04.10.2007 20:40:00 | Montynka

Proč mi připadá smutná?? A nebo jsou to jen těžký pocity?? Nebo si moje zvláštní fantazie překrucuje slova??

04.10.2007 15:52:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí