střípky srdce

střípky srdce

Anotace: touha po lásce

lásečce pro radost,

tvé fotce kradu polibky,
něhu tvým horkým dlaním,
srdce rozbité na střípky
poskládáš,moje paní???

skládáš mozaiku,ze střípků
vytváříš obraz srdce,
dáváš lepidlo z polibků
a srdce držíš v ruce

až poskládáš to srdíčko
už zůstane ti věř mi,
pak pohladíš ho maličko
a provede tě dveřmi...
Autor oli, 24.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Myslím,že srdíčko ze střípků nikdy nebude celé,napsal jsi to ale skvěle.

13.09.2005 10:06:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí