Nejlepší kamarád

Nejlepší kamarád

Anotace: Věnováno Honzovi Bylo to tak perfektní, ale pak se něco pokazilo....

Jako první se mě ve školce zastal,
"pojď si se mnou hrát",
upřímně - tou nabídkou mě dostal,
netušila jsem, že by chtěl být kamarád.

Po té, se z nás stali ti nejlepší kamarádi,
nedbali jsme protestů ze spolužáků strany.
I ve škole jsme si pomáhali,
krok bez sebe neudělali.

Vždycky mě utěšit dokázal,
vzlykat do ramene nechal,
k vůli mě brečet si zakázal,
řekl: za Tebe bych i dýchal.

Když jsem se mu podívala do očí,
věděla jsem že mě má rád,
usínala jsem mu v náručí,
byl to víc než jen kamarád.

...Přítel na věky věků...

Jen on mě dokázal rozesmát,
sílu šťastně žít dál dát.

Neměla jsem naději,
on mi ji dal,
odpočívej v pokoji,
proč mi ho osud vzal?

S ním jsem zažila,
snad ty z života nejkrásnější chvíle.
Přála bych si však, aby to trvalo déle.

Ona to všechno zničila!
Jeho holka naše přátelství zabila.
Prý "ona za to nemůže, jenom žárlila"

Tak si za ní běž!
Když mě už nepotřebuješ.

Teď ona poslouchá konejšivá slova.
Tvé něžné objetí si užívá.

***

Je to už rok
a stále mi chybíš.
Neudělám bez myšlenky na Tebe ani krok.
A ty se mi divíš?

Chybí mi Tvůj úsměv,
Tvé objetí medvědí,
Tvůj pohled hřejivý.

...Vrať se mi!...
Autor Disordine, 04.10.2007
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné emoce...kvůli cizí holce,která může skrývat škodolibou mrchu opustí staré přátelství...takových zklamání je ale spousta,snad nikdy není nic úplně ideální,tak jak bychom chtěli.Ale třeba to tak má být správně,nikdy nevíš...
Chápu Tvou bolest a přeju,aby se co nejdřív našla dobrá náhrada! ;-)

07.10.2007 12:08:00 | Chancer

Hezká...

06.10.2007 11:45:00 | prostě Zuzana

aji slzička mi ukápla....fakt nekecám !!!

06.10.2007 10:28:00 | Luciashek

Jé to je moc hezká básnička :)
moc se mi líbí....Líbí se mi na tom hlavně ty emoce...:)

05.10.2007 19:16:00 | Anneli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí