Čas odchodu čekání

Čas odchodu čekání

Anotace: ...

Neboj se mě a pojď ke mně blíž
Neboj se mých dotyků.
Nestav před sebe strašný kříž
trápit tě dlouho nebudu

Pojď ke mně tedy blíž
Společně objevit širý svět
Nestav před sebe mříž
Pojď v moment pojď teď

Už dochází nám čas
není zbytí, musíme jít
Projdem nepropustnou hráz
proč nechat mládí zhnít

Tak podívej se na čas
už nezbýva žádných chvil
Copak neslyšíš ten hlas
čekání nemilosrdných mil.
Autor Zeminov, 04.10.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá forma.

11.10.2007 18:08:00 | Memories

Moc hezke..

11.10.2007 18:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí