Dvanáctka

Dvanáctka

Anotace: ...která není tuctová...

Vítr mezi květy peláší,
vidíš, jak kličkuje, Tomáši?
Zahlédl na louce kolouška,
naslouchal tam krokům Matouška.
Co na to Honza s Jakubem?
Mají zas něco za lubem...
I druhý Jakub se tlačí,
co na tom, že je mladší.
Šimon, už když je prosinec,
těší se na léto, horlivec...
Ondřej se s Filipem špičkuje
kdo z nich se rychleji obuje,
a Bartoloměj naříká,
že mu zas Tadeáš utíká.
Petřík se na nás mračí,
nechal klíč v květináči...
...byl by už asi dávno pryč,
kdyby tam nerostl petrklíč...

Vítr mezi květy peláší...
dostals své peníze, Jidáši?
Autor Brbla80, 05.10.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Loudilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je vydarena , moc krasne jsi ji napsal...

05.10.2007 21:01:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí