Pádu

Pádu

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Někdo upad na chodníku
šel s dobou a teď je out
neznámý voják bez pomníku
chtěl krásnou Zemi obejmout.

Někdo upad na chodníku
a když padal ze všech sil
vzdal poklonu největších díků
tomu co mu krok podrazil.

Někdo upad na chodníku
potom vstal a odešel
jen nad´ mnou chorál smutných vzlyků
dál v blátě ležím bohužel..
Autor Honzeek22, 25.05.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí