Neuhlídané city

Neuhlídané city

Anotace: Život trestá chyby bolestí...

Zradila jsem sama sebe,
nikomu nemohu nic vyčítat,
jsou to právě moje city,
které nepodařilo se mi uhlídat.

Nafukuji záchranný kruh,
snad podaří se mi se zachránit,
voda najednou začala stoupat
a já nechci se v ní utopit.

Neposlouchala jsem varování,
že něha může krutě zabíjet,
pevně přesvědčená o své síle.
Tak pocítit tu bolest dal mi svět...
Autor Sparkle, 05.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí