Roky

Roky

Anotace: Pořád mi v těch básních něco schází..jen nevím co..Možná na to přijdete vy.

"Nic neběží rychleji než léta",
to je pěkně chytrá věta.
Jen vzpomeňme si na své dětství,
jak lozili jsme houštím větví,
jak skákali jsme pro radost,
nepoznali,co je starost.

Jen své sny jsme vytvářeli,
budoucnost si malovali,
viděli se za 10 let,
úplně jinak,než jsme teď.

Až po pár letech zjišťujeme,
že jiní už nebudeme.
Tak nezbývá nám,než abychom plnili,
to,co si kdysi dávno vysnili.
Tak pojďme si za svým cílem,
ať je náš život překrásným dílem.
Autor Petík 2, 05.10.2007
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: OnaJe, Rikitan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí