Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Na dobrou noc

NA DOBROU NOC

Až si lehneš v noci do postýlky,
kukadla zavřeš a půjdeš spát
Připlíží se sen a o mně se Ti bude zdát….
Autor Véjinka, 05.10.2007
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí