Strom

Strom

Anotace: ...

Na otrhaném papíře
stop po Tobě pár
zůstal jsi,
jako strom po zimě suchý
v jarních loukách plných kvítí
zůstal tam stát strnulý sám
konečky prstů už nelíbají
Oschlé listí v mtvých korunách
odnáší vítr v prach
zůstal jsi jako stín jeho
ve mě plápolat
jen smůla
stéká po větvích
a naše hvězda nesvítí
do listoví tvých vlasů
ani pupen v pozdním jaru
v dlaních tvých
a já zalévat tě chodím
dokud neuhodí hrom
potom usnu jako kdysi
tolik živý strom
Autor Andee, 05.10.2007
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí