dědictví

dědictví

Anotace: "Když otcové naloží na záda svých synů svoje vlastní hříchy a svou vlastní vinu, co po těch synech zdědí jejich synové?" Traband

Sytí
nahlíží do útrob
hladovému smíchu
a páchne jim z huby.
Zdědili
proporce pro vinu,
proto v sedlině kávy
lovím zlaté zuby.

Možná
moje vina
usnula ve vaně
když jsem ji chtěla smýt.
Něžná
jak dotek mikrotenu
snad spolykala pěnu,
když snažila se
nepoblít.

Hrajem si
na nevědomí
a při chůzi
se díváme do země.
Autor grygaruv atelier, 05.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí