Překvapení nás obou

Překvapení nás obou

Anotace: z tvé lásky jsem se probudila

Když jsem se v noci probudila
tak jsi ležel vedle mne
tolik tváří jsem si představila
jenom tebe ne

Co jsi vůbec čekal?
že se ti vrhnu kolem krku
po tom jak jsi mne nechal?
jen ztěží jsem se ovládla
a zadržela ruku
která by hned letěla tvé líci vstříc
přišel jsi příliš pozdě
už k tobě necítím nic

Pobavilo mne tvé překvapení
když slyšel jsi jen sarkasmy
nečekal jsi, že se toho tolik změní
už pro mne není žádné "my"

Tvé omluvy a sliby
ty už na mne neplatí
nechci dělat další chyby
které už se nezpraví
Autor Jarra Wen, 05.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí