Ta, co vše slíbila...

Ta, co vše slíbila...

Anotace: rychlý nápad...

Slíbila mi krásu,
slíbila mi modré z nebe,
slíbila mi lásku
a slíbila mi Tebe.

Slíbila mi vše, co jsem chtěla
výměnnou za to, že na svět narodím se,
nic z toho však nedodržela
a já teď na ni zlobím se!

Vše hroutí se mi před očima,
lehám si do trávy orosené,
život je vážně útrpná dřina,
lehám si do trávy pokosené.

Vůně luk se do hlavy vplížila
a únava se rychle dostavila,
ta, co mi vše slíbila
z nebe na mě shlížela...
Autor Arleen.D, 05.10.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Schukr00
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

21.11.2007 20:22:00 | Schukr00

hezky napsáno:-)

21.11.2007 19:52:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí