Slunci

Slunci

Anotace: jen a jen pro naši milou Emis k narozeninám..

Když Slunce ráno vstává
připraví si snídani.
Půl hrnku sladká káva
a po snídani koupání.

Pak se nové čisté vydá
na dalekou cestu.
Svou délku vlásků střídá,
obléká novou vestu.

Když je slunko v půlce,
čas k obědu bývá.
Zavděk dá suché kůrce
a už se k cíli dívá.

A když pak dojde k místu,
tam kde ráno vstává,
obleče tmavší vestu
a hvězdám noci mává.
Autor W.O.K.O., 05.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Thesssinka, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce ta zhava koule......urcite inspirativni.....ale co mesic...

06.10.2007 12:20:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí