Temné kouzlo noční záře

Temné kouzlo noční záře

Anotace: Temné kouzlo noční záře

Temné kouzlo noční záře,
všude klid,
a v dálce vzniká tichá bouře.
Temné kouzlo noční záře,
náhle křik,
a slza padá do polštáře.
Temné kouzlo noční záře,
proklínáš,
a srdce má zase nepřítele.
Ten nepřítel je temná záře,
umírá,
a ty ztrácíš v boji přítele.
Temné kouzlo noční záře,
a nenávist těch,
kteří poslali ho do boje.
Autor australian_man, 05.10.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí