Chorobná balada dnešní doby

Chorobná balada dnešní doby

Anotace: Návod jak být bohatým neoblíbeným politikem......a hlavne na to jak se jako politik chovat.....

Všechno uměj všechno znaj
Že se z toho všeho nepodělaj
Už jsou jak cvičený opice
Co přiletěly na Mars rovnou z Měsíce
*****
Už je to tak patřej do řady
Nemaj nijak neobvyklý nápady
Jeden z celku, oběť doby dnešní
Vystavte pomník památeční
*****
Smekněte předemnou jsem z vysoký
Vy budete mi teďka dělat otroky
Učil jsem se víc než bylo zdrávo
Tak mám na ten luxus taky právo
*****
A když se neučim mám tatíka
Co za mě oroduje naříká
Má peněženku nabytou
A hlavu málem naditou
*****
Tohle je nemoc doby dnešní
Blbci tu budou stále věční
Kradou a bohatnou z politiky
Jak kdybyste neznali jejich triky
Autor UNDEAD, 05.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, tak vystihl jis to skvele.

06.10.2007 08:22:00 | carodejka

Dobrý, opravdu výstižné.

05.10.2007 23:13:00 | Psavec

svatá pravda...k obsahu asi není co dodat
jinak, ten nespisovný jazyk tam parádně sedl a celkově je to opravdu moc dobrý

05.10.2007 19:46:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí