for my best friends

for my best friends

Anotace: možná že je nepovedená...hlavní ale je že se líbí člověka kterýmu je věnovaná....for U my darling

Občas se nám světy motají,
občas je přes slzy není vidět..
když pláčem,tak vždycky potají,
ikdyž není proč se stydět.

a vždy,když je ticho před bouří,
nemilá chvilka bez úsměvu,
stačí jen počkat,která z nás oko přimhouří,
a pak se dá zas život do běhu.

A tak jdem o kus dál,
nás přece nic nezkolí,
a když mi podáš ruku,
co bolelo,to přebolí.

My umíme milovat!
a umíme i lásku zabít.
Ať stane se co má se stát,
nebudem se trápit!
Autor Sana.sorrow, 06.10.2007
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí