Poníci snů

Poníci snů

Anotace: Bát se, znamená milovat strach

Nenávidím
všech sto bleděmodrých poníků
jenž provází mé sny,
trochu slídím,
není tady břečťanových pomníků
na nichž tráví svoje dny.

Ocitám
se sama v tichém lese,
snad kůň mě malý neunese
a strach mám,
kdo další nápor snění snese
pro mrtvé stále
vracejme se.

Prosím
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Sinister
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo milovat a proto mít strach

06.10.2007 23:42:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí