Rozhovor

Rozhovor

Anotace: ..mezi holkou a klukem..aneb co si myslí

On: Dnes jsem ji zase potkal a vypadala v pohodě.
Ona: Zase jsem si na něj počkala, třásla jsem se nervozitou.
On: Řekl jsem jí ahoj a zeptal se, jak se má.
Ona: Ptal se mě, jak se mám a já mu nedokázala říct, jak mi chybí.
On: Hezky se na mě dívala, asi ten rozchod už překonala.
Ona: Hypnotizovala jsem ho pohledem, aby poznal, jak moc ho ještě chci.
On: Zeptal jsem se jí, jestli někoho má…vypadala totiž šťastně.
Ona: Chtěla jsem křičet: „Pořád Tě miluji!“ ale řekla jsem, že si užívám volnosti.
On: Líbilo se mi, jak rychle se vyrovnala s tím rozchodem a tak jsem jí řekl o mé nové holce.
Ona: On snad nic nepoznal! Normálně začal povídat o své holce.
On: Poslouchala mě a mile se umívala, řekl jsem proto, že teď jsem konečně šťastný.
Ona: Myslela jsem, že se tam na místě rozpláču…on ji fakt miluje.
On: Chtěl jsem, aby se s ní seznámila a řekla mi, že moc ráda, je to fajnová holka.
Ona: On se zbláznil! Chce mi ji představit, chce mě ještě víc zranit…jak já ho nenávidím…a ji ještě víc.
On: Domluvili jsme si schůzku..slíbila, že určitě přijde.
Ona: Řekla jsem, že přijdu, ale místo toho si dám pozor, abych ho už nikdy nepotkala.
Autor Michelle.cz, 05.09.2004
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí