Věrná

Věrná

Anotace: Tu pravou lásku poznáš až ji ztratíš...

Já svou lásku mám,
proč myslím na jiné?
Je to síla zvenčí?
Ať bůch mi promine.

Málo úcty,málo lásky?Né!
Ať poradí mi,kdo čte tyto řádky.
To nejsem já,taková nechci být,
chci se změnit takhle nechci žít.

Vážím si,miluju,
obdivuju,zbožňuju,
lásku dávám i ji mám,
proč si takhle zahrávám?

Sladká slova,sladký hals,
chtějí mě dostat zas a zas.
Nepodlehnu,přísahám,
všem vyznáním odolám.

Nemám málo a chci víc.
Stop.Nebo nebudu mít vůbec nic!
mezi mnou a tebou lsáka vzplála,
mám to co sem si vždycky přála.

Miluju tě,jsem jen tvá,
chci být s tebou NAPOŘÁD!
Autor Regi, 25.05.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od tebe asi nejlepší básnička co jsem četla:-)100%

13.03.2006 14:51:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí