Milovat,snít a vedle tebe být

Milovat,snít a vedle tebe být

Anotace: Milovat,snít a vedle tebe být...Pro kristynku,milovanou.

Vstávám a ty tu nejsi,
ptám se slunce i měsíce:kde jsi.
Nikdo neví jen láska poradí,
ty si v mém srdci a to nikdy nezradí.
Už mi scházíš čím dál víc,
bez tebe nejsem nic.
Najednou se vše rozzáří,
a já tě spatřím,
nevím co mám říct,
snad jen že tě miluji.
Cítím tvou krásnou vůni,
tvůj něžný hlas,
kdy mi polibek dáš zas.
Nechci aby tenhle pocit skončil,
abych se s tebou někdy rozloučil.
Jen chci být s tebou,napořád.
Miluji tě
Autor Proof, 06.10.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí