Díky

Díky

Anotace: vám, človíčkové a člověčinky :o)

Chtěla bych si půjčit středověký hrad
v pohádkově krásné krajině,
tam bych srdečně vás chtěla zvát...
Tabuli prostírám k hostině

a do pohárů vína nalévám,
ta nejvzácnější - k vašim duším ladí...
Přátelství, která tu nalézám,
víc než hladí...
Autor Cecilka, 25.05.2005
Přečteno 766x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Směla bych Ti dělat aspoň dveřníka?

16.02.2006 18:40:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí