Poděkování

Poděkování

Anotace: tobě...

Těšila jsem se a zároveň se bála
když sedla jsem si a začala číst
uvědomila jsem si, že jsi jeden z mála
kdo mě nebral jako ztrátu času

Četla jsem to pořád dokola
pořádně nevěděla cos mi tím chtěl říct
odtrhnout se od toho nemohla
a pak se mi rozzářila líc

Možná to tak vůbec není
jen má fantazie pracovala
tak, že nesmírně si cením
všeho cos do toho dal

Tolik věcí jsem tam našla
které tam nejspíš ani nebyly
po celou dobu jsem žasla
ani nevíš co jsi tím pro mě udělal

děkuji
Autor Jarra Wen, 06.10.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač se to občas nerýmuje - což je jistě škoda,protože při troše snahy bys ten rým jistě našla, když už jsi ho objevila i jinde - má ta básnička něco do sebe... úžasně vystihuje složitost lidského myšlení a problémy plynoucí z nepochopení...

06.10.2007 20:28:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí