Nevěřím

Nevěřím

Anotace: .....

Nevěřím, že vítr fouká tiše
Nevěřím, že nikdo si své sny nezapíše
Nevěřím - že je třeba míti tento splín
Věřím!
Že již brzy nastane slunný den!
A ty, přistoupíš ke mně s drahým kamenem
Omluva v tom kameni bude
Ale nevím, zda přijmou ho mé tenké ruce
Přemýšlím!
Zda má cenu poddávati se náladám zlým
V mrazivém večeru
Přemýšlím o svém údělu
Není to úloha jednoduchá
Když mé tělo je jako bez ducha
Avšak!
Věřím v lepší čas!
Autor Stýblo, 06.10.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí