Flirt

Flirt

Anotace: Tak nějak...

Pousmání
Pár tvých dlaní
Cosi divokého ve mně probouzí

Já se bráním
Svou tvrz chráním
Jsem pevnost která po dobytí touží

Jak jsi cestu do hradu
Tajemnou objevil
Jak se ti podařilo
Vyčarovat klíč

A když už víš jak
Proč jsi neodemkl
A jestli nechceš vejít
Proč nejdeš pryč
Autor Písnička, 25.05.2005
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí