Stroskotanec.

Stroskotanec.

Anotace: hmmm

Myšlienka.
Preletí hlavou
zahorí plameň.
Zhorí všetko čo nieje tvoje.

Ticho.
Chodbičkou tmavou
zrazu sa stanem.
Denne prehrávam boje.

Opäť myšlienka.
To už niesom ja,
ale Robinson
na pustom ostrove.

A opäť ticho.
V diaľke pieseň hrá,
ale iba snom,
iba mne.
Autor solar1, 07.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí