A hrát si s vílami,a potkat skřítka,a stát se princeznou...

A hrát si s vílami,a potkat skřítka,a stát se princeznou...

Anotace: anotace:D

Utéct před světem,
plným zla a přetvářky,
cítit se malým dítětem,
a spadnout mezi polštářky.
Zabalit se do peřin,
a na chvilku zavřít víčka,
tajemství na chvíli ti svěřím,
po kterém zčervenaj ti líčka.
Můžeš se vždy ponořit
do tajemné říše snů,
s osudem tam hovořit,
přát si řadu štastných dnů.
Možná se ti splní,
(ve snu vše se může stát)
to nejlepší z tvých přání,
Ale nemůžu ti lhát...
jedno z těch přání,
splní se ti lehce,
jenže nikdo z lidí,
splnit ho nechce.
Zpěv ptáků uslysíš,
ranní slunce ucítíš,
a svou ložnici uvidíš,
jednou vzbudit se však musíš...
Autor Úsměv sedmnáctky, 07.10.2007
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Verculik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká... zrovna nad něčím podobným jsem přemýšlela před pár dny.. a ty jsi to vystihla moc pěkně... :)

08.12.2007 14:06:00 | Verculik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí