Neprší

Neprší

Anotace: Je to psáno formou drabble. Jen taková představa. Prvky surrealismu... (mého oblíbeného)

Neprší.
Ale já utíkám.
Kéž by pršelo.
Vyhýbám se imaginárním loužím
a kličkuji mezi provazci
Vody, které vidím jenom já.
Má kůže je suchá, přesto jako by mi
Po tvářích tekl make-up rozpuštěný deštěm.
Ještě chvíli.

“Pojď si sednout.”
“Musím se prvně usušit.”
“Cože?” nechápavě povytáhneš obočí.
Maličko sebou škubnu. “Ale nic.”

Má duše se zatahuje stejně jako potemnělá odpolední obloha.
“Nekoukej z okna, když s tebou mluvím. Nikdy mě neposloucháš.”
“To není pravda.”
Snadná lež, která mě nepřinutí odhlédnout od nebe. Nepovažuji za nutné dívat se ti do tváře.
Zklamání.
Znechucení.
Rezignace.
Hněv.
Ještě jsi mi to neřekla.
Autor Christel, 07.10.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí