Pásmo?

Pásmo?

Anotace: Mělo to být pásmo... myšlenky jedna za druhou. Tmavá chvilka. Nic nového..

Já hořím
A všechno, co vidím, je černé
Černá láska, tvá zběsilá lhostejnost
Jsem unavená a sama
Díky tobě
A je mi špatně, když se snažíš rozbít
Dveře
V mé hlavě
Vloupat se dovnitř a ukrást i to poslední, co tam ještě zbylo
Nenávist zloba ponížení
Jsem tvé dílo a ty můj autor
Jenže se za mě stydíš…

Poslouchej
Surrealismus utíká směrem k nám
Má lásko, ono se to stalo tak jak jsi chtěl
Vetknutá touha představy šikana lásky
Manipulace
Dá se brainstorming použít na srdce? Nebo spíš brainwashing….. Heartwashing…
Okolo lesa pole lán a na něm stojí smutný pán
Nikdy ses nezajímal, jak se cítím
Utekls

A já mám blok a nevím, jak z toho ven…. Deprese
Bolest
Hlad… hlad po tobě
Musím… musím ti utéct, než bude pozdě
Uniknout
Má touha
Ukrýt se

Kdo jsi? Jsem tvá smrt
Naděje

Možná….

Se vrátím
Lepší a silnější a už mi nikdy neublížíš
Hřbitov spálených srdcí a v něm to mé ještě dýchá

Nesnáším sebe a tebe i jeho a ji
Hloupá, plytká, bezvýznamná

V co věříš?

Já…….
Autor Christel, 07.10.2007
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí