Lesu

Lesu

Anotace: á-en-ó-té-á-cé-é

Uprostřed noci
tam v černém lese
na černém mechu,
potkáme se!

Tiše a nesměle
s ranami na těle
stojíme v lese
a bojíme se.

Napětí vzrůstá
a mlha hustá
nás zahalí v lese
Kdo z nás ohlédne se?

I kdyby jeden chtěl....
V tom nočním čase
jak sami přišli jsme
tak odejdem zase.
Autor Honzeek22, 08.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Ele...r, UNDEAD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak sami přišli jsme
odejdem zase.

Takhle to zni lip....:-)

12.10.2007 19:57:00 | UNDEAD

Moc hezké.

08.10.2007 11:54:00 | danaska

Krásně to plyne, velmi dobře se to čte... Jen tak dál!

08.10.2007 07:07:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí