Za tichem do hor

Za tichem do hor

Anotace: kazdej chce jednou zmizet :))

Brali ho vždy j jiného úhlu
že pořád kecá a nezavře hubu
pak se to stalo najednou ztichl
jako by mu do zad někdo nůž píchl
každý se ptá proč najednou mlčí
snad je to blázen nebo je jen v křeči
každý ho měl za blázna a on na oko chtěl jim být
ale takhle se nedá přeci jen žít
začali ho opouštět rodina i kamarádi
každý ho v tom nechal otočili se mu zády
ze smutku odešel někam pryč
nebyla v tom zloba ale spíš chtíč
každý se ptá kam zmizel ten tichý tvor
a já raděj utekl za tichem do hor
Autor drevenymuzik, 08.10.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí