Probouzení

Probouzení

Anotace: ......

Křiklavě červená noc
svými klaunskými líčidly
kreslila na domy
podivné bezradné krajiny
plné obnošených slov
copem nejasných úzkostí
splétala monogramy
krystalických vteřin
znejistění
na hraně
přemrzlé touhy
a bolavého strachu
polibkem dojímání
bezděčně odkryla
zapomenuté obrazy
slastného milování

/ukryté
až příliš hluboko /
Autor Lucie Teru, 08.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: vapiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odkryješ ty vrstvy a ono zase vypluje na povrch v celé síle...

09.10.2007 07:31:00 | G.P.

Moc krásné, působivé, nevím přesně proč, ale rozumím...

08.10.2007 23:03:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí