Život-zlej

Život-zlej

Anotace: Člověk si uvědomí váhu svého života až když ví že umírá. Važte si života dokud jste zdraví!!! Já toto bohužel říci nemohu:(

Život je někdy lásko zlej,
ale ty proti němu musíš umět bojovat.
Ne v koutě brečet jak malá,
a života nesmíš nikdy litovat.
Já vím...
ztráta milovaného člověka moc bolí,
i já jsem dřív svého kámoše ztratila.
Ale nedá se léčit slzami a solí,
to všechno co jsem kdy zkazila.
Život je někdy lásko zlej,
ale umí nahradit ty špatné chyby a vady.
Dal nám lásku
ten nejkrásnější cit
a dal nás dva dohromady!
Autor Pájík, 25.05.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí