Podzimní šejk s pýrem

Podzimní šejk s pýrem

Anotace: ...se Shakespearem

Nese se jitrem nota smutku,
ještě je celá od zármutku
a teskně zvučí tmavým nebem.
Dneska Tě hřejem, zítra zebem,
pak promícháme číše s jedem...

...v tichém náručí Romea
krčí se Julie, nesmělá...
Autor Brbla80, 09.10.2007
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Asterix, Ayla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To poslední dvojverší.. úchvatné!

09.10.2007 17:19:00 | Bůchví...

Vážně, moc a moc pěkné.

09.10.2007 15:21:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí